Jobba med oss!

KOMBUCHERIET expanderar och söker nu en medarbetare på deltid i vårt kombuchabryggeri i Bagarmossen i södra Stockholm. Här är våra lediga jobb:

Bryggeriassistent, deltid

Arbetsbeskrivning
Du sköter en hel del av det dagliga arbetet med buteljering, bryggning och rengöring. Andra uppgifter som ingår i arbetet är enklare provtagning, packning av ordrar, hjälpa till att hålla utrustning och lokaler i gott skick och dokumentation av vad som gjorts. Det är bra om du även är öppen för att ha viss kundkontakt och vid behov göra fler av de varierande arbetsuppgifter som behöver utföras i en liten verksamhet, då kan tjänstens omfattning bli lite större.

Tjänsten innebär mestadels självständigt arbete med enkla arbetsuppgifter och en hel del av tiden funkar det att lyssna på radio, musik eller din favoritpodd medan du jobbar. Noggrannhet i att dokumentera och att följa rutiner och regler för certifierad livsmedelsproduktion är en förutsättning för verksamheten.

Omfattning
Ca 40-60 % till att börja med beroende på hur många delar av verksamheten du kan hjälpa till med, förhoppningen är att vi ska kunna utöka den framöver.  Vi har viss flexibilitet i hur arbetstiden schemaläggs. Tillträde snarast. Löpande urval.

Dina kunskaper och egenskaper
• Positiv och arbetsvillig
• Noggrann och kvalitetsmedveten
• Gärna miljömedveten som vi
• Kondition, smidighet och styrka nog att klara ett fysiskt arbete där du är på benen större delen av dagen i en bullrig miljö, gör många lyft och ibland jobbar en stund sittande på huk.
• Meriterande men inget krav: om du är lite av en fixartyp som lätt blir kompis med maskiner, verktyg och installationer av olika slag.
• Meriterande men inget krav: om du har jobbat med livsmedel och redan kan CIPa en tank.
• Meriterande: B-körkort är ett plus då du kan komma att göra vissa leveranser till kunder i Stockholmsområdet.

 

  Ansökan Bryggeriassistent

  Här skickar du in ditt ansökningsbrev och CV. Vi har mycket att göra men återkommer inom en vecka.

  OBS! Om du inte ser någon bekräftelseruta med grön ram här nedan efter att du har klickat Skicka, som säger att meddelandet har skickats, hör av dig på vår Facebook-sida eller Instagram.

  Hem
  Konto
  Varukorg
  Sök