Fräsch kombucha från Bagarmossen

Vår idé om kombucha är att den varken ska vara så frän och svår i munnen som kombucha kan vara, eller smaka läsk, som kombucha också kan göra. Vår dryck ska kännas igen som kombucha – fast god. Och responsen vi har fått visar att vi har lyckats. Vi har ofta fått höra, även från personer som levt i kombuchans mecka Kalifornien, att vår kombucha är godare än de flesta märken de har smakat.

Vad är kombucha? I vår FAQ hittar du svaret på det och andra vanliga frågor om kombucha och tibicos.

Våra kombuchasmaker

Här är våra stående smaker. Vi jobbar företrädesvis med rena smaker, de flesta lokala, men gör även en del specialsmaker i begränsad upplaga emellanåt. Kontakta oss om du brinner för något särskilt.

Naturell: I grunden har vår kombucha lite karaktär av torr cider med sin låga sötma och sina äppliga toner.

Ingefära: Den mest klassiska smaksättningen på kombucha, det är en otroligt bra smakkombination.

Fläder: En blommig, härlig smak som är helt ljuvlig tillsammans med syran i vår kombucha!

Hallon: Vem gillar inte hallon? Vi älskar hallon! Särskilt i vår kombucha. Och vi är inte ensamma om det.

Mynta: Fräscht och läckert, en vill bara sippa och sippa och vips så vill en bara ha en till.

Ja du förstår – det finns ingen anledning att dricka läsk eller alkoholdrycker när du kan dricka våra drycker!

[instagram-feed]