Köp vår kombucha online, få hemleverans!

Det finns just nu tre alternativ för att få hemleverans av kombucha och vattenkefir från KOMBUCHERIET, klicka på en bild för att komma vidare till beställning.

Beställningsformulär kombucha och vattenkefir hem eller till jobbet från KOMBUCHERIET, Bagarmossen, Stockholm

Om du beställer minst en låda (11st) så levererar vi till ditt hem eller jobb i de områden vi gör leveransrundor till (se nedan). Du kan blanda smaker fritt bara det blir jämna 11-pack. Vill du beställa färre än 11 kan du beställa via Coop.se eller UrbanDeli.org (klicka på knapparna ovan) eller beställa från oss i samband med någon av de REKO-ringar vi deltar på i Skarpnäck, Liljeholmen, Hökarängen/Gubbängen eller Gärdet (gå in på Facebook och sök på "REKO Stockholm").

Pris för 11-pack: 349 kr - det är typ "köp 10, få 11 och gratis hemleverans".
Betalning just nu helst med swish och lämning av lådan vid dörren, men även kortbetalning i samband med leverans går att ordna.

HIT KAN DU FÅ LEVERANS

Linje 17* och Sköndal
Linje 18* ner till Farsta
Linje 19* ner till Högdalen
Enskede, Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Midsommarkransen, Aspudden, Telefonplan
Södermalm, City, Vasastan, Kungsholmen, Östermalm, Gärdet.

Vill du ha direktleverans till ett annat område, hör av dig så ska vi se om vi kan lösa det. Vid beställning av minst två lådor och möjlighet att ta emot dagtid finns störe möjligheter att tillgodose dina önskemål.

*) Områdena Skarpnäck, Bagarmossen, Kärrtorp, Björkhagen, Hammarbyhöjden, Skärmarbrink, Enskededalen, Blåsut, Sandsborg, Skogskyrkogården, Tallkrogen, Gubbängen, Hökarängen, Farsta, Gullmarsplan, Globen, Enskede Gård, Sockenplan, Svedmyra, Stureby, Bandhagen, Högdalen.

Din order

Fyll i önskat antal av respektive smak, se till att det blir 11 st totalt. (Eller 22 eller 33 etc.)