Köp vår kombucha online, få hemleverans!

Det finns just nu tre alternativ för att få hemleverans av kombucha och vattenkefir från KOMBUCHERIET, klicka på en bild för att komma vidare till beställning.

Beställningsformulär kombucha och vattenkefir hem eller till jobbet från KOMBUCHERIET, Bagarmossen, Stockholm

Om du beställer minst en låda (11st) så levererar vi till ditt hem eller jobb med lådcykel om du bor i de områden vi gör leveransrundor till (se nedan). Du kan blanda smaker fritt bara det blir minst 11 st totalt.

Pris: 349 kr - det är typ "köp 10, få 11 och gratis hemleverans".
Betalning just nu helst med swish och lämning av lådan vid dörren, men även kortbetalning i samband med leverans går att ordna.

Vill du ha direktleverans till ett annat område, hör av dig så ska vi se om vi kan lösa det. Vid beställning av minst två lådor och möjlighet att ta emot dagtid finns störe möjligheter att tillgodose dina önskemål.

Vill du beställa färre än 11 kan du beställa via Coop.se eller UrbanDeli.org (klicka på knapparna ovan) eller beställa från oss i samband med någon av de REKO-ringar vi deltar på i Skarpnäck, Liljeholmen, Östermalm eller Gärdet (gå in på Facebook och sök på "REKO Stockholm").

AKTUELLA LEVERANSRUNDOR

Alla nedanstående datum: Närområdet = Bagarmossen, Kärrtorp, Björkhagen, Hammarbyhöjden, Enskededalen, Skarpnäck, Norra Sköndal.

Lö 4 april, lunchtid: Närområdet (se ovan)+ Enskede + Bandhagen + Gubbängen + Högdalen
Må 6 april, em/kväll: Närområdet (se ovan) + Södermalm + City + Vasastan
On 8 april, em/kväll: Närområdet (se ovan) + Globen/Gullmarsplan + Årsta (em) + Liljeholmen + Midsommarkransen + Aspudden + Södermalm (kväll)

Din order

Fyll i önskat antal av respektive smak, se till att det blir 11 st totalt.